Arganolie en haar bijzondere werking

Arganolie is een natuurlijke olie die gemaakt wordt van de noten van de Marokkanse arganboom. Met de hand wordt deze bijzondere noot omgetoverd tot een natuurlijke olie die multifunctioneel is: het is een wondermiddel voor gezicht, haar én lichaam. Deze natuurlijke olie van de arganboom zit namelijk vol met antioxidanten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen.

Veelzijdigheid van deze natuurlijke olie

Een flesje arganolie is dus een essentieel beautyproduct, dat je gewoon in huis moet hebben staan. Het is een multifunctioneel product dat je ook kunt gebruiken als je bijvoorbeeld een eigen gezichtsmasker maakt van klei, of een lipscrub van suiker. Een klein beetje arganolie toevoegen geeft direct een verzachtend effect. Daarnaast zorgen een paar druppels van deze natuurlijke olie in je haar voor glanzende lokken.

Maar er is meer: arganolie is ook geschikt als badolie, bodylotion (het vermindert striae!), voor het tegengaan van eeltplekken én als nagelriemolie. Arganolie op je nagels laat je nagels sneller groeien en tegelijkertijd zorgt het voor hydratatie van de nagelriemen.

Producten met arganolie

Dat arganolie een wondermiddel is, is wel duidelijk. Daarom is er aan veel van de natuurlijke verzorgingsproducten van FeelingGoods arganolie uit Marokko toegevoegd. Bijvoorbeeld in onze:

Multi dag & nachtcrème
Herstellende nachtcrème
Anti-agingcreme met UVA
Lippenbalsem

Je kunt bij ons uiteraard ook terecht voor flesjes met arganolie als natuurlijke huidverzorging voor de huid of haar.

Shoppen bij FeelingGoods

Wil je zelf de bijzondere werking van natuurlijke olie uitproberen? Neem dan een kijkje in onze webshop en ontdek de veelzijdigheid van Marokkaanse arganolie en onze andere oliën.

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *