Natuurlijke haarverzorging: geef je haar een boost

Geef je haar een boost - FeelingGoods

Er zijn verschillende manieren waarop je je haar kunt verzorgen, maar vaak doen al die shampoos en conditioners meer slecht dan goed. Door alle agressieve ingrediënten en het (te) vaak wassen van je haar, wordt je haar droog en kwetsbaar. Ook het warme weer speelt hierin een rol. Een manier om je haar te verzorgen is afstand doen van de reguliere shampoos en conditioners en te kiezen voor natuurlijke haarverzorging als alternatief. Wil je jouw haar echt even een oppepper geven? Ontdekt dan de kracht van het haarmasker!

Wat doet een haarmasker?

Een natuurlijk haarmasker geeft de kracht om futloos haar weer een boost te geven. De voedende ingrediënten die in het haarmasker zitten, zoals ylang-ylang-olie, henna, gingseng, sheaboter en aloë vera, zorgen ervoor dat het haar tot in de puntjes wordt verzorgd. Het haarmasker herstelt de vochtbalans, geeft veerkracht en rekent zo dus af met futloos haar! Maar het haarmasker doet meer: na gebruik zal je voelen dat je haar heerlijk zacht aanvoelt en extra glanst. Dit ontstaat door het dunne laagje dat het haarmasker om je haar legt. Bekijk hier ons natuurlijke haarmasker.

Ontspannen momentje voor jezelf

In hectische tijden is het niet alleen aan te raden om je haar een boost te geven, zodat het weer mooier wordt, maar een haarmasker is ook een manier om even heerlijk te ontspannen. Een haarmasker breng je namelijk ná het douchen aan op je haar en laat je ongeveer 10 tot 15 minuten intrekken. Combineer het met een heerlijk natuurlijk gezichtsmasker en geniet van een momentje rust op de bank met een tijdschrift of een goed boek.

Alles wat je nodig hebt om uit te rusten en je innerlijke balans terug te vinden, kun je bestellen bij FeelingGoods!

Meer weten over onze natuurlijke haarverzorging?

Wil je meer weten over al onze natuurlijke haarverzorging producten? Of ben je juist benieuwd naar al onze natuurlijke huidverzorgingsproducten waar je heerlijk mee tot rust kunt komen? Kijk dan gerust eens rond in onze webshop en ontdek de talloze natuurlijke huidverzorgingsproducten om heerlijk mee te ontspannen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *