Natuurlijke haarverzorging: waarom een haarmasker?

Natuurlijk haarmasker - FeelingGoods

Het is inmiddels winter en dat merken we niet alleen aan de temperatuur buiten, maar ook aan ons lichaam. Onze huid wordt droger, maar ook ons haar heeft het gedurende de koude maanden zwaar. Iedereen gebruikt trouw een shampoo en conditioner als verzorging voor het haar, maar wist je dat een haarmasker eens in de zoveel tijd als natuurlijke haarverzorging een gezonde boost kan geven aan je haar?

Het natuurlijke haarmasker

Een haarmasker herstelt je haar en niet alleen maar oppervlakkig. Het legt een fijn laagje om je haar heen, waardoor het weer heerlijk zacht aanvoelt en glanst. Zo is het natuurlijke haarmasker dat je in onze webshop kunt bestellen ideaal om je futloze haar een boost te geven. Het zorgt namelijk voor meer veerkracht in je haar en het herstelt de vochtbalans.

Welke ingrediënten zitten in een natuurlijk haarmasker?

Door de natuurlijke ingrediënten die natuurlijke haarverzorgingsproducten bevatten, wordt je haar weer gezond. Het haarmasker van FeelingGoods bevat een combinatie van (onder meer) de volgende natuurlijke ingrediënten:

  • Ylang-ylang-olie
  • Henna
  • Ginseng
  • Sheaboter
  • Aloë vera

Wanneer je een haarmasker wilt gebruiken, is het aan te raden om het haarmasker aan te brengen op uitgekamd handdoekdroog haar: zorg er dan voor dat je het masker dik aanbrengt, zodat iedere haar goed omhuld wordt. Let er wel op dat als je droge haarpunten hebt in combinatie met vette haarwortels, je het masker alleen in de lange plukken haar smeert en niet bovenin in de buurt van de haarwortels.

Meer weten over natuurlijke haarverzorging?

Ben je benieuwd naar het voedende en herstellende natuurlijke haarmasker van FeelingGoods? Neem dan eens een kijkje in de FeelingGoods webshop. Daar vind je tevens al onze andere natuurlijke haarverzorgingsproducten: van shampoo en conditioner tot haarolie en haarzeep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *