• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Onze filosofie
Feeling Goods / Onze filosofie

Onze filosofie – care for yourself

In de hectische wereld waarin we leven, is het heel belangrijk om elke dag voldoende aandacht aan jezelf te besteden en je lichaam en geest in balans te houden.

Feeling Natural- Feeling Goods

Badcultuur van de Romeinen

In de tijd van de Romeinen wist men al dat als je goed voor jezelf zorgt, je je gezonder en gelukkiger voelt. Bij de oude Romeinen draaide alles om de badcultuur. De rituelen van verzorging: inzepen, inoliën, scrubben en dat allemaal voor een belangrijk motto: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Hoogwaardige gecertificeerde natuurcosmetica van Feeling Goods

De vegan verzorgingsproducten van feeling Goods zijn zeer huidvriendelijk en hebben zachte, subtiele geuren. De zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten van kruiden en oliën doen ècht iets voor je huid en geven je het gevoel onderdeel van de natuur te zijn.

Bovendien zijn onze producten duurzaam, ecologisch, fairtrade en dierproefvrij gefabriceerd. De verpakkingen zijn deels gerecyceld en allemaal recyclebaar.

Andere merken

Naast ons verzorgingsmerk Feeling Goods verkoopt Feeling Goods ook mooie andere natuurlijke en biologische merken die aansluiten bij onze filosofie. Bij onze selectie staan vier termen centraal: kwaliteit, duurzaamheid, dierproefvrij en milieu. We vinden het belangrijk dat de producten die we verkopen op een eerlijke manier zijn gemaakt, fairtrade, zonder kinderarbeid, met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu.

Ik wens je veel ontspanning en plezier met onze producten, en hoop dat je net zo enthousiast bent als wij!

Jacky de Goederen

Logo-FeelingGoods

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

nl_NLDutch
nl_NLDutch