• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Onze filosofie
FeelingGoods / Onze filosofie

Onze filosofie

We leven in een hectische wereld, waarin het niet vanzelfsprekend is om tijd voor jezelf te nemen. We doen aan yoga en mediteren met als doel om dichter bij onszelf te komen en innerlijke rust te vinden.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’, een oude uitspraak van een wijze man (Romeinse dichter Decimus Junius Juvenalius (ca. 62-142)) was voor de Grieken en Romeinen vanzelfsprekend. In hun badcultuur draaide alles om gezondheid en ontspanning. Aandacht voor het lichaam, de rituelen van reiniging en verzorging van het lichaam – scrubben, inzepen en inoliën van de huid – hadden een meditatief effect en een zuiverende werking.

Feeling Natural- Feeling Goods

Bewust baden en douchen

Jacky de Goederen, eigenaar van FeelingGoods, wil heel graag deze oude wijsheid dichter bij jou brengen.
Als je je goed voelt, betekent dat dat je lichaam en je geest met elkaar in balans zijn. Bewust baden en douchen en het verzorgen van je lichaam geeft alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen: nieuwe energie, een heldere geest en een stralend lichaam.

Deel van de natuur

Als je bewust baadt of doucht en je lichaam verzorgt, bevrijd je je voor een moment van de hectiek van de dag en kunnen lichaam en geest zich ontspannen. Voor het perfecte effect heb je producten nodig die zuiver en zacht zijn, en die je het gevoel geven dat je deel van de natuur bent.

Wellnessbeleving

De productlijn van FeelingGoods heeft dit allemaal. De verzorgingsproducten zijn mooi in harmonie met elkaar; zacht, mild voor je huid, subtiele geuren en de natuurlijke en biologische ingrediënten geven je echt een wellnessbeleving. Je zult merken dat FeelingGoodsproducten écht iets doen voor je huid. Schoonheidsspecialisten hebben dit prachtige merk ook al ontdekt.

Andere merken

Naast ons huismerk FeelingGoods verkoopt FeelingGoods ook mooie andere natuurlijke en biologische merken die aansluiten bij onze filosofie. Bij onze selectie staan vier termen centraal: kwaliteit, duurzaamheid, dierproefvrij en milieu. We vinden het belangrijk dat de producten die we verkopen op een eerlijke manier zijn gemaakt, fairtrade, zonder kinderarbeid, met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu.

Ik wens je veel ontspanning en plezier met onze producten, en hoop dat je net zo enthousiast bent als wij!

Jacky de Goederen

Logo-FeelingGoods

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

nl_NLDutch
nl_NLDutch