Natuurlijke cosmetica tegen wallen

Wallen onder de ogen - FeelingGoods

Helaas zijn we er allemaal wel bekend mee: wallen. Na een avondje uit of een drukke werkweek met weinig slaap ontkomen we er niet aan. Wallen geven je een vermoeiende en stressvolle uitstraling die je liever kwijt bent dan rijk. Wist je dat er een aantal eenvoudige etenswaren en natuurlijke cosmetica producten zijn die eraan bijdragen je wallen te verminderen? Feeling Goods zet ze voor je op een rijtje.

Natuurlijke cosmetica: etenswaren tegen wallen

Een van de bekendste trucjes voor het tegengaan van wallen is komkommer op je ogen: het geeft een prettig verkoelend gevoel. Toch is komkommer ook nog ergens anders goed voor: het verandert de blauwe kleur van je wallen in een meer natuurlijke tint. Als je dit regelmatig doet, zul je merken dat de kleur zichtbaar verandert.

Een van de andere natuurlijke producten die helpen bij het verminderen van wallen, zijn aardappels. Aardappels hebben ontstekingsremmende eigenschappen en helpen roodheid en geïrriteerde ogen tegen te gaan door het zetmeel dat een aardappel bevat. Je kunt ervoor kiezen om de aardappel te raspen en deze op een keukenpapiertje op je ogen te leggen. Heb je niet zoveel tijd? Leg dan een paar dunne plakjes aardappel rechtstreeks op je oogleden.

Andere huis-, tuin- en keukenproducten die bewezen hebben te helpen tegen wallen, zijn onder andere theezakjes (mét cafeïne) of bevroren lepels op je oogleden leggen.

Afrekenen met wallen door aloë vera

Een heerlijk verkoelend product voor je lichaam na het zonnen, is aloë vera. Maar wist je dat aloë vera ook wonderen verricht voor de blauwe kringen onder je ogen? Aloë vera is een natuurlijk cosmetica product dat het vermogen heeft om de dode huidcellen en het opgeslagen vuil rondom de ogen te verwijderen. Hoe gebruik je het? Dat is heel eenvoudig: breng een beetje aloë veragel aan onder je ogen en was het na met water.

Meer natuurlijke cosmetica

Ben je benieuwd naar aloë veragel, de natuurlijke cosmetica die helpt om je wallen te verminderen? Kijk dan in onze webshop en ervaar het zelf! Daarnaast kun je de aloë veragel ook erg goed gebruiken ter verkoeling van je huid na het zonnen. Twee in één dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *