• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Natuurlijke dagcrème van FeelingGoods
Feeling Goods / Natuurlijke dagcrème van FeelingGoods

Natuurlijke dagcrème van FeelingGoods

Heb jij een huid die speciale verzorging nodig heeft? Dan is de natuurlijke dagcrème van FeelingGoods daarvoor perfect. Ons assortiment bestaat volledig uit natuurlijke producten, waarbij we dier, mens en de natuur respecteren. Daarnaast is 90% van onze producten gecertificeerd met het Natural Cosmetics keurmerk, dat wordt uitgegeven door het onafhankelijke intitutuut EcoControl. Daarom dus ideaal voor de huid die wat extra verzorging nodig heeft.

Jouw voordelen bij ons

Onze producten zijn stuk voor stuk natuurlijk, proefdiervrij, fair trade en gemaakt met respect voor dier, mens en de natuur. Maar naast onze natuurlijke dagcrème hebben wij jou nog veel meer te bieden: gratis verzending vanaf 55 euro, handgemaakte producten en cadeaudozen, betrouwbare betalingswijzen, natuurlijke en biologische ingrediënten, en veel producten hebben het Natural Cosmetics keurmerk. Genoeg redenen om voor FeelingGoods te kiezen.

Onze dagcrèmes

Bij FeelingGoods vinden we het belangrijk dat je natuurvriendelijke verzorgingsproducten kunt aanschaffen, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op kwaliteit. Al onze producten zijn daarom niet alleen gemaakt met respect voor mens, dier en de natuur, ze zijn ook nog eens prettig in gebruik en leveren een positieve bijdrage aan jouw persoonlijke verzorging.

In onze gezichtsverzorgingslijn hebben we dan ook diverse producten voor elk huidtype beschikbaar. Hierbij kun je denken aan een anti-aging dagcrème, een hydraterende dagcrème of een herstellende dagcrème met uv-filter. Daarnaast hebben we ook andere verzorgende producten voor het gezicht, zoals reinigingsproducten, gezichtslotions of diverse maskers. Je kunt voortaan dus al jouw verzorgende gezichtsproducten bestellen bij FeelingGoods.

Bestel vandaag nog jouw dagcrème

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze natuurlijke dagcrème of andere natuurlijke producten? Neem dan een kijkje in onze webshop. Heb je nog vragen over één van de producten of over het bestelproces? Neem dan vandaag nog contact met ons op door de button onderaan deze pagina te gebruiken. Wij helpen je graag verder!

nl_NLDutch
nl_NLDutch