Natuurlijke gezichtscrème

Ben je op zoek naar een natuurlijke gezichtscrème die zo min mogelijk schade toebrengt aan mens, dier en het milieu? Dan ben je bij Feeling Goods aan het juiste adres. Al onze producten zijn natuurlijk, dierproefvrij en fair trade. Daarnaast bezit 95% van onze producten het Natural Cosmetics keurmerk, dat door het onafhankelijke instituut EcoControl wordt uitgegeven.

Natuurlijke gezichtscrème van Feeling Goods

Bij Feeling Goods vinden we het belangrijk dat je natuurvriendelijke verzorgingsproducten kunt aanschaffen, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op kwaliteit. Al onze producten zijn daarom niet alleen gemaakt met respect voor mens, dier en de natuur, ze zijn ook nog eens prettig in gebruik en leveren een positieve bijdrage aan jouw persoonlijke verzorging.

In onze gezichtsverzorgingslijn hebben we dan ook diverse producten voor elk huidtype beschikbaar. Hierbij kun je denken aan een een sensitive gezichtscrème of een recovercrème. Daarnaast hebben we ook andere verzorgende producten voor het gezicht, zoals reinigingsproducten en diverse gezichtsmaskers. Je kunt voortaan dus al jouw verzorgende gezichtsproducten bestellen bij Feeling Goods.

Contact opnemen

Wil je ook graag een natuurlijke gezichtscrème van Feeling Goods bestellen? Dan kun je hier direct naar de webshop om jouw bestelling te plaatsen. Over het algemeen duurt het 2 à 3 dagen voordat de producten bij je thuisbezorgd worden. Heb je een bestelling van € 55 of meer? Dan is de verzending gratis! Heb je nog vragen over een van onze producten of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.