Natuurlijke haarproducten

Natuurlijke haarproducten - FeelingGoods

Ons haar heeft veel te verduren. Ons haar wordt beschadigd door bijvoorbeeld de felle zon in de zomer en een droge lucht in de winter. Naast deze omgevingsfactoren helpen wijzelf ook dagelijks mee aan de beschadiging van ons haar. Wij hebben dit echter niet vaak door.
Ben je een voorstander van natuurlijke verzorging en wil je graag natuurlijke haarproducten aanschaffen? Dan ben je bij FeelingGoods aan het juiste adres!

Waarom het gebruik van natuurlijke haarproducten goed is voor je haar

Wij wassen ons haar met producten waar veel chemicaliën in zitten en föhnen ons haar regelmatig. Ook gebruiken we talloze haarproducten om ons haar te modelleren. Er zitten veel schadelijke chemische bestanddelen in deze haarproducten die we dagelijks gebruiken. Daarom is het verstandig om je haar te verzorgen met een natuurlijke shampoo.

Het gebruik van een natuurlijke shampoo

De ‘gewone’ haarproducten bevatten chemische bestanddelen die ons haar beschadigen. In deze haarproducten zitten bijvoorbeeld: sodium laurylsulfaat, ammonium laurylsulfaat, zwavel en selenium sulfiet. Deze laatste twee zitten bijvoorbeeld in anti-roosshampoos. Een natuurlijke shampoo daarentegen is vrij van deze schadelijke chemische stoffen, waardoor wordt voorkomen dat je haar en hoofdhuid uitdrogen. Een natuurlijke shampoo reinigt het haar op milde wijze. Door de verschillende oliën (zoals limoen- en sinaasappelolie, macadamiaolie, cederhoutolie en aloë vera) heeft de shampoo een vochtinbrengende werking. Hierdoor wordt je haar weer glanzend en zacht.

Complete natuurlijke haarverzorgingslijn

Wanneer je gebruikmaakt van een natuurlijke shampoo is het belangrijk om te kiezen voor een shampoo die past bij jouw haartype. Heb je droog haar of juist vettig haar? Daarnaast is het aan te raden om aanvullende natuurlijke haarproducten te gebruiken. Zo behaal je het beste resultaat. Dit kan bijvoorbeeld met deze producten:

  • Biologische haarzeep
  • Biologische arganolie
  • Haarhanddoek biokatoen

Bekijk het assortiment

Wil je weer gezond en glanzend haar? Kijk dan op de website voor meer informatie over natuurlijke haarproducten en andere lichaamsproducten. Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van onze natuurlijke haarproducten, zoals de shampoo voor droog haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *