Natuurlijke lippenbalsem

Natuurlijke lippenbalsem-FeelingGoods

De koude dagen worden inmiddels nauwelijks nog onderbroken door warme, zonnige dagen. Het voelt als winter en dat voel je wellicht ook aan je lijf. Neem je lippen, deze worden continu blootgesteld aan de gure wind wanneer je bijvoorbeeld op de fiets zit. Je krijgt een trekkerig gevoel aan je lippen en grijpt gauw naar een lippenbalsem om barsten en verder uitdrogen te voorkomen. Kies op zo’n moment voor een verzorgende, natuurlijke lippenbalsem en voeg deze toe aan je beautyritueel! Lees gauw waarom.

Natuurlijke lippenbalsem

Een natuurlijke lippenbalsem bevat natuurlijke ingrediënten die zorgen voor de juiste verzorging en vochtbalans van de lippen. Ga voor een heerlijke zachte lippenbalsem met natuurlijke ingrediënten bijvoorbeeld naar FeelingGoods.

Deze lippenbalsem bevat de volgende ingrediënten:

  • aloë vera
  • sheaboter
  • jojobaolie
  • arganolie
  • druivenmost
  • en etherische sinaasappelolie

Een natuurlijke lippenbalsem met deze ingrediënten zorgt voor heel zachte lippen en beschermt goed tegen uitdrogen. Zo heeft aloë vera onder andere een hydraterende en kalmerende werking, en sinaasappelolie werkt stimulerend en revitaliserend. Druivenmost heeft weer ontstekingsremmende eigenschappen. Andere lippenbalsems zonder dergelijke natuurlijke ingrediënten kunnen je lippen na een tijdje juist meer kunnen uitdrogen. Een natuurlijke lippenbalsem zorgt voor langdurige verzorging van de lippen en een continue bescherming tegen uitdrogen.

Lipverzorgingsritueel

Bijna iedere vrouw heeft wel haar eigen beautyroutines of ochtend- en avondrituelen. Vaak zijn de lippen echter geen vast onderdeel van het ritueel, daarom vind je hier een lipverzorgingsritueel dat je gemakkelijk kunt toevoegen aan je bestaande routine.

Begin voor mooie, volumineuze lippen met het scrubben van je lippen. Door te scrubben verwijder je eventuele losse velletjes en je stimuleert de bloedcirculatie. Dit kan bijvoorbeeld door wat suiker met vaseline of honing te mengen en dit over de lippen te wrijven. Je kunt ook met een oude tandenborstel de losse velletjes (zachtjes!) van je lippen te schuren. Nu je lippen glad zijn, breng je een verzorgende, natuurlijke lippenbalsem aan om je lippen te hydrateren. Hierna kun je eventueel je favoriete lipstick aanbrengen. Dit lipritueel kun je zowel toepassen voor het slapen gaan als voor het opbrengen van je lipmake-up.

Wil je meer weten over natuurlijke lippenbalsem?

Wil je meer weten over natuurlijke lippenbalsems en de werking van de natuurlijke ingrediënten? Bekijk dan eens de webshop van FeelingGoods en ervaar zelf wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *