• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Natuurlijke parfum
Feeling Goods / Natuurlijke parfum

Natuurlijke parfum

Ben jij op zoek naar een natuurlijke parfum die zo min mogelijk schade toebrengt aan mens, dier en het milieu? Dan ben je bij FeelingGoods aan het juiste adres. Al onze producten zijn natuurlijk, dierproefvrij en fair trade. Daarnaast bezit 96% van onze producten het Natural Cosmetics keurmerk, dat door het onafhankelijke instituut EcoControl wordt uitgegeven.

Jouw voordelen bij FeelingGoods

Onze producten zijn stuk voor stuk natuurlijk, proefdiervrij, fair trade en gemaakt met respect voor dier, mens en de natuur. Wij gebruiken natuurlijke parfum in onze producten, die afkomstig is van etherische oliën.  Maar daarnaast heeft FeelingGoods jou nog veel meer te bieden:

  • Gratis verzending vanaf € 55,-;
  • Bij ons maak je gebruik van betrouwbare betalingswijzen;
  • Handgemaakte en herbruikbare cadeaudozen;
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten;
  • En bijna alle producten hebben het Natural Cosmetics keurmerk.

Onze producten

In onze webshop hebben wij een uitgebreid aanbod aan natuurlijke producten. Hierbij kun je denken aan gezichts-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten, maar ook aan cadeausets of onze beroemde Petipo de Patapo scrub. Deze prijswinnende scrub is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht en heeft een fijne korrel. Hierdoor voelt jouw huid na gebruik fris en zacht aan.

Bij FeelingGoods vinden we het belangrijk dat je natuurvriendelijke verzorgingsproducten kunt aanschaffen, zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op kwaliteit. Al onze producten zijn daarom niet alleen gemaakt met respect voor mens, dier en de natuur, ze zijn ook nog eens prettig in gebruik en leveren een positieve bijdrage aan jouw persoonlijke verzorging.

Geïnteresseerd? Bestellen doe je hier

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze natuurlijke parfums? Neem dan een kijkje in onze webshop. Heb je nog vragen over een van de producten of over het bestelproces? Neem dan vandaag nog contact met ons op door de button onderaan deze pagina te gebruiken. Wij helpen je graag verder!

nl_NLDutch
nl_NLDutch