Vier tips voor je huid voor je gaat zonnen

Zonbescherming-tips voor je huid voor je gaat zonnen-FeelingGoods

De zomer is volop aan de gang. Als je vrije dagen hebt of misschien nog op lekker vakantie gaat, hebben we in deze blog vier tips voor je huid voor je gaat zonnen. Lees hoe je je gezicht én lichaam kunt voorbereiden op de zon én kunt beschermen tegen de zon! Lees hier welke natuurlijke huidverzorgingsproducten en natuurlijke gezichtsverzorging wij daarvoor gebruiken.

Natuurlijke scrub voordat je gaat zonnen

Ga je op vakantie? Dan is het aan te raden om voordat je de zon in gaat, je huid van je gezicht én lichaam eens even goed te scrubben met een natuurlijke scrub. Zo verwijder je niet alleen alle dode huidcellen maar je wordt sneller en egaler bruin én je bruine kleur blijft langer zitten. En naast dat het gezond is om je huid eens in de zoveel tijd te ontdoen van dode huidcellen, is het natuurlijk ook heerlijk ontspannend. Wij gebruiken hiervoor een natuurlijke scrub die geschikt is voor gezicht én lichaam. Zo kun je deze scrub ook gemakkelijk meenemen in je koffer. Benieuwd welke natuurlijke scrub wij gebruiken? Bekijk hem hier.

Zonbescherming

Het is heel belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de schadelijke uv-stralen van de zon. Dat doe je door je huid in te smeren met een goeie zonnebrandmilk met een factor 15 of 20. De factor staat voor de tijd die je in de zon kunt zitten zonder dat je verbrand. Met een factor twintig is dat ongeveer twintig keer zo lang als wanneer je geen sunmilk zou gebruiken. Let wel op dat als je gaat zwemmen of douchen dat je je dan weer even opnieuw insmeert. Zoek je een natuurlijke sunmilk? Kijk dan eens in onze webshop.

Tijdens en na de vakantie

De zon heeft veel invloed op de huid en daarom is het ook tijdens de vakantie extra belangrijk om je huid goed te verzorgen. Na het zonnen, en ook als je toch een beetje bent verbrand is het heerlijk om je huid met een verkoelende aloë vera-gel in te smeren. Deze gel is verzorgend en bevat ook vitamine A, C en E.

Arganolie voor je haar

Ook je haar krijgt tijdens een zonvakantie meer te verduren dan anders. Het zal je vast niet onbekend zijn dat je haar door al dat (zee)water en de zon uitdroogt. Om dit te verhelpen, kun je olie in de punten van je haar smeren. Het beste is om hiervoor arganolie te gebruiken, een natuurlijke olie die gemaakt wordt van vruchten uit de arganboom en vol zit met vitamine E en essentiële vetzuren. Wil je je haar een extra verzorgende boost geven? Onze biologische arganolie van Tasty skincare kun je ook inzetten als haarmasker. Ook is dit natuurlijke haarverzorgingsproduct ook te gebruiken als olie voor je huid: heerlijk voor een droge huid.

Meer weten over natuurlijke verzorgingsproducten?

Wil je meer weten over de natuurlijke huidverzorgingsproducten of natuurlijke haarverzorging van FeelingGoods? Neem dan eens een kijkje in de webshop en ervaar zelf wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *