• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Bezorgen en verzendkosten
FeelingGoods / Bezorgen en verzendkosten

Bezorgen en verzendkosten

Bezorgen

Wij streven ernaar je bestelling binnen twee tot drie werkdagen bij je thuis te bezorgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor Nederland bedragen 5,95 euro per bestelling tot een waarde van 26 euro. Voor een bestelling met een waarde vanaf 26 euro tot 55 euro zijn de verzendkosten 3,95 euro. En boven de 55 euro wordt de bestelling gratis geleverd.

Verzendkosten binnen europa

De verzendkosten voor landen binnen Europa met uitzondering van Zwitserland, Griekenland, Noorwegen, Finland en Polen, bedragen 13 euro.
Verzendkosten voor Zwitserland, Griekenland, Noorwegen bedragen 19,30 euro per bestelling. De verzendkosten voor Finland en Polen bedragen 18,50 euro per bestelling.

Fietskoerier, milieuvriendelijk

FeelingGoods werkt zoveel mogelijk voor het verzenden van haar pakketjes samen met de fietskoeriers die door heel Nederland zitten. Helaas nog niet overal. Maar als je een pakketje van de fietskoerier ontvangt dan komt hij meestal tussen 18.00 uur en 22.00 uur in de avond langs.

Spoedlevering

Als je een product heel snel in huis wilt hebben, het liefst dezelfde dag nog, dan is dat mogelijk. Neem dan telefonisch contact met ons op en we maken het voor je in orde. Houd er rekening mee dat er extra kosten voor spoedbezorging bijkomen.

Retourneren

Je kunt je bestelling binnen veertien dagen retourneren. Omdat het gaat om cosmetische producten moeten we hygiëne-eisen in acht nemen. Voorwaarde voor retourneren is dat het pakket en de producten erin niet aangebroken mogen zijn, dus in originele staat met originele verpakking.
Als je je bestelling wilt retourneren, neem dan eerst even contact met ons op. We kunnen het dan samen met jou in orde maken.

nl_NLDutch
nl_NLDutch