Bezorgen en verzenden

Bezorgen

Wij streven ernaar je bestelling binnen twee tot drie werkdagen bij je thuis te bezorgen.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor Nederland bedragen 6,45 euro incl. btw per bestelling tot een waarde van 59,99 euro en een gewicht van maximaal 10 kg. Vanaf 60 euro leveren we de bestelling gratis.

Verzendkosten binnen Europa

De verzendkosten voor de landen binnen Europa verschillen per land. Wij verzenden alle pakketjes naar het buitenland aangetekend.

Verzending naar België kost 10 euro incl. btw tot een gewicht van 2 kg en 14 euro incl. btw met een gewicht tussen de 3 en 5 kg. Tussen de 5 en de 10 kg kost een pakket 19 euro.
Als je iets wilt bestellen dat naar een ander land binnen Europa verstuurd moet worden, neem dan even via de mail of telefoon contact met ons op.

Spoedlevering

Als je een product heel snel in huis wilt hebben, het liefst dezelfde dag nog, dan is dat mogelijk. Neem dan telefonisch contact met ons op en we maken het voor je in orde. Houd er rekening mee dat er extra kosten voor spoedbezorging bijkomen.

Retourneren

Je kunt je bestelling binnen veertien dagen retourneren. Omdat het gaat om cosmetische producten moeten we hygiëne-eisen in acht nemen. Voorwaarde voor retourneren is dat het pakket en de producten erin niet aangebroken mogen zijn, dus in originele staat met originele verpakking.
Als je je bestelling wilt retourneren, neem dan eerst even contact met ons op. We kunnen het dan samen met jou in orde maken.