Winkels & Salons

Heb jij een salon?

Feeling Goods is een heel mooi natuurlijk, huidvriendelijk en gecertificeerd verzorgingsmerk (Ecocontrol en Natural Cosmetics) en heel geschikt om in je salon te gebruiken, zowel qua mogelijkheden in de behandeling als voor de verkoop aan je klanten.

 

Heb jij een winkel?

De natuurlijke verzorgingsproducten van Feeling Goods zijn heel leuk om als cadeautje te geven. Naast onze (prijswinnende) face & bodyscrub zijn dat de verzorgende body- & handbalsem en voetenbalsem, de zachtgeurende body oil en baardolie, het sleep over gezichtsmasker en het exfoliërende gezichtsmasker. Daarnaast hebben we een gezichtsverzorgingslijn inclusief reinigingsproducten voor alle huidtypen.

 

De verzorgingsproducten van Feeling Goods worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, zuivere, hoogwaardige biologische en natuurlijke ingrediënten. Zo veel mogelijk op basis van biologische teelt. De subtiele, zachte geuren komen van extracten van etherische oliën van planten, noten, kruiden en vruchten. Natuurlijke verzorgingsproducten die er mooi uitzien en ook écht iets voor je huid doen: herstellen, verzachten en verzorgen.

 

Wil je meer informatie over Feeling Goods?
Mail ons dan via ‘contact’ en stel je vraag. We helpen je graag verder.

Manukaolie-Feeling Goods