Natuurlijke scrub van Feeling Goods

Eens in de zoveel tijd kan het lekker zijn om je lichaam en gezicht even te scrubben. Zo ontdoe je jouw huid van dode huidcellen en voelen je lichaam en gezicht weer heerlijk zacht aan. In de winkels zijn er vele soorten scrubs te vinden, maar je kunt ook heel eenvoudig zelf scrub maken met natuurlijke producten. Heb je hier nu geen tijd voor, maar wil je wel een natuurlijke scrub voor je gezicht? Dan zijn de producten van Feeling Goods een juiste keus: een huidverzorgingsmerk met alléén natuurlijke producten. Van reinigingsgel tot natuurlijke gezichtscrème.

Over Feeling Goods

De webshop van Feeling Goods is hét adres voor natuurlijke lichaam- en gezichtsverzorging. Bij Feeling Goods geloven we erin dat bewust baden en/of douchen het moment van de dag is waar jij je kunt ontspannen en lichaam en geest zich kunnen ontspannen. Alle producten van Feeling Goods zijn mooi in harmonie met elkaar. Onze producten zijn gemaakt van puur natuurlijke en biologische ingrediënten, zijn mild voor de huid, voelen zacht aan en hebben subtiele geuren: onze producten geven je echt een wellnessbeleving.

Onze natuurlijke scrub voor lichaam en gezicht

Wil je ook een natuurlijke scrub voor je lichaam en je gezicht, maar heb je geen tijd om zelf een scrub te maken? Koop dan onze natuurlijke face & body scrub. Deze scrub:

  • is geschikt voor gezicht én lichaam;
  • is op basis van maïs (ggo-vrij), waaraan meiroos, kamille en goudsbloem zijn toegevoegd;
  • is zeer geschikt voor de normale huid, maar ook voor een gevoelige, geïrriteerde of droge huid;
  • zorgt voor een heel frisse en tegelijkertijd zachte huid;
  • laat géén restjes achter op de huid door de fijne korreltjes;
  • bevat alleen ingrediënten die direct uit de natuur komen en die met de hand verwerkt worden;
  • heeft al diverse prijzen gewonnen.

De natuurlijke face & body scrub van Feeling Goods is verkrijgbaar in twee verschillende groottes: 200 ml en 450 ml.

Onze scrub bestellen

Wil je ook graag zelf scrub maken? Probeer dan de scrub met yoghurt en zemelen voor je lichaam of een van de andere talloze recepten om zelf scrub te maken. Bezoek de webshop om de onze natuurlijke scrub voor gezicht en lichaam te bestellen. Of neem een kijkje in de rest van onze webshop: daar vind je een groot scala aan natuurlijke verzorgingsproducten.