Natuurlijke verzorgingsproducten

Face, body en mind 

Feeling Goods is een Nederlands verzorgingsmerk dat diverse natuurlijke verzorgingsproducten biedt voor zowel vrouwen als mannen. Voor het gezicht vind je bij ons producten die de huid op een natuurlijke wijze reinigen en crèmes die een voedende en beschermende werking hebben. Maar ook zit er in ons assortiment een heerlijke superzachte scrub die ook nog eens prijswinnend is! Ben je op zoek naar iets voor het lijf? Wat dacht je van een lekkere body oil, voetenbalsem of scrub? Onze natuurlijke en biologische ingrediënten zorgen voor een ware wellnessbeleving.

Regelrecht uit de natuur

Bij Feeling Goods vind je pure producten, met natuurlijke en biologische ingrediënten. Alles regelrecht uit de natuur. Ons assortiment is vrij van synthetische conserveermiddelen en schadelijke stoffen zoals parabenen of minerale oliën.
Als je bewust je lijf verzorgt, kan dat heel ontspannend werken, juist ook voor je geest. Als je dan ook nog de juiste producten gebruikt die natuurlijk, zuiver en mild zijn, met zachte geuren,  draagt dat bij aan een optimaal resultaat. Doordat de verzorgingsproducten van Feeling Goods volledig in harmonie met elkaar zijn, voel je je onderdeel van de natuur.

Gecertificeerde natuurproducten

95% van ons assortiment is door Eco Control gecertificeerd en valt onder Natural Cosmetics Standards (NCS). Dit betekent dat de producten 100% natuurlijk zijn. Ook zijn ze vrij van synthetische geur- en kleurstoffen. Er is geen gebruikgemaakt van minerale oliën, parabenen, siliconen en synthetische conserveringsmiddelen.
Of je nu op zoek bent naar een heerlijke natuurlijke gezichtscrème, een zachte reinigingsmilk, of iets om je lichaam mee te verzorgen, wij hebben het allemaal voor jou. Bij elk product staat een uitgebreide beschrijving zodat je precies weet wat erin zit en hoe je het kunt gebruiken.

Kwaliteit, duurzaamheid, dierproefvrij

Bij ons gaat het om kwaliteit. Onze producten doen écht wat  voor je huid. Ze verzachten, verzorgen en herstellen de huid op natuurlijke wijze. De productlijn van Feeling Goods bestaat uit mooie, natuurlijke producten die aansluiten op onze filosofie. Gemaakt met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu. Steeds meer consumenten en winkels ontdekken dit prachtige merk. Met onze heerlijke verkwikkende en verzachtende crèmes, balsems, reinigingsproducten en body oil worden het gezicht en het lijf niet alleen optimaal gereinigd, maar ook gevoed en verzorgd. Het resultaat? Een mooie en stralende huid én een geweldig gevoel!

Meer weten?

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om te weten wat voor producten ze kopen, wat de ingrediënten zijn en waar ze vandaan komen. Feeling Goods is daar open en eerlijk over.  Wil je een advies  voor jouw huidtype of ben je op zoek naar een specifiek natuurlijk verzorgingsproduct? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.