Natuurlijke verzorgingsproducten

Face, body en mind

Feeling Goods is een Nederlands gecertificeerd verzorgingsmerk dat diverse natuurlijke verzorgingsproducten biedt voor zowel vrouwen als mannen.
Vind jij het belangrijk om je huid te verzorgen met natuurlijke en huidvriendelijke crèmes? Dan kies je bij ons voor verzorgingsproducten met zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit.

Face

Voor verschillende huidtypen vind je bij ons producten waarmee je je gezicht op natuurlijke wijze kunt verzorgen. Onze gezichtscrèmes hebben een voedende, hydraterende en beschermende werking voor je huid. En met onze reinigingsproducten, die zijn samengesteld met uitsluitend natuurzuivere ingrediënten reinig je je huid op een milde wijze.
Met een goede natuurlijke dag- en nachtcrème en één of twee reinigingsproducten houd je je gezichtshuid, schoon, mooi en stralend.

Oogcrème- Feeling Goods

Body

Ook voor je lijf kun je kiezen uit verschillende natuurlijke verzorgingsproducten die niet alleen een verzachtende maar ook een herstellende werking hebben voor je huid. Kies bijvoorbeeld voor onze zachtgeurende body oil waarmee je ook kunt masseren of een voetenbalsem die je voeten verfrist en het eelt laat verdwijnen of voor onze hand & bodybalsem voor fluweelzachte handen en lichaam.
Feeling Goods maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen en die samen  zo goed op elkaar zijn afgestemd dat de werking van het product zo optimaal mogelijk is. 

Mind

Als je bewust je lijf verzorgt, wat heel belangrijk is in de hectische wereld waarin we leven, kan dat heel ontspannend werken, vooral ook voor je geest. Als je dan ook nog de juiste producten gebruikt die natuurlijk, zuiver en mild zijn, met zachte geuren, dan zorgt dat voor minder stress, meer energie, een heldere geest en een stralend lichaam. ‘Met Feeling Goods voel je je onderdeel van de natuur’, een trouwe klant deed deze mooie uitspraak eens. En hij is helemaal waar.

Nijnagels- - Feeling Goods

Regelrecht uit de natuur

Ons assortiment is vrij van synthetische conserveermiddelen, geur- en kleurstoffen en schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen of minerale oliën. Bij Feeling Goods vind je pure producten, met natuurlijke en biologische ingrediënten. Alles regelrecht uit de natuur. Als je bij onze producten kijkt op de website dan ontdek je dat we heel transparant zijn over de gebruikte ingrediënten; de klant mag precies weten wat erin het product zit. Transparantie en eerlijkheid, twee begrippen die voor ons heel belangrijk zijn.

Hoog percentage werkstoffen

In onze producten vind je een hoog percentage aan werkzame stoffen zoals aloë vera, shebaoter, arganolie, calendula, vitamine A, E en D, kamfer, amandelolie en nog veel meer. Deze ingrediënten hydrateren, gaan rimpelvorming tegen, verzachten, reguleren het vochtgehalte van de huid, verminderen huidirritaties en werken ontstekingsremmend.

Goudsbloem-Feeling Goods

Gecertificeerd

95% van ons assortiment is door Eco Control gecertificeerd en valt onder Natural Cosmetics Standards (NCS). Dit betekent dat de producten 100% natuurlijk zijn. Dus geen synthetische toevoegingen. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de controlerende instanties hebben opgesteld. Lees hier voor meer informatie.

Kwaliteit, duurzaamheid, dierproefvrij

Bij ons gaat het vooral ook om kwaliteit. Alleen kwalitatief hoogstaande producten doen écht iets voor je huid. Ze smeren niet alleen fijn, maar ze verzachten, verzorgen en herstellen de huid op natuurlijke wijze.
De productlijn van Feeling Goods bestaat uit mooie, natuurlijke producten met prachtige, deels gerecyclede verpakkingen. 95% van het assortiment wordt in Nederland gemaakt. Geen lange reistijden, dus milieuvriendelijk, dat vinden we belangrijk. Dat alles sluit aan op onze filosofie: gemaakt met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu.

Wil je meer weten?

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om te weten wat voor producten ze kopen, en wat ze op hun huid smeren.
Wil je een advies voor jouw huidtype of ben je op zoek naar een specifiek natuurlijk verzorgingsproduct? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.