Natuurlijke verzorgingsproducten

Face, body en mind

Feeling Goods is een Nederlands verzorgingsmerk dat diverse natuurlijke verzorgingsproducten biedt voor zowel vrouwen als mannen. Als je het belangrijk vindt om je huid te verzorgen met zachte, natuurlijke en huidvriendelijke crèmes, kies dan voor verzorgingsproducten met zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit.

Face

Voor het gezicht vind je bij ons producten voor verschillende huidtypen die de huid op een natuurlijke wijze reinigen en crèmes die een voedende en beschermende werking hebben. Met een goede natuurlijke dag- en nachtcrème en één of twee reinigingsproducten houd je je gezichtshuid, schoon, mooi en stralend.

Body

Ook voor je lijf kun je kiezen uit verschillende natuurlijke verzorgingsproducten die niet alleen een verzachtende maar ook een herstellende werking hebben voor je huid. Doordat Feeling Goods uitsluitend gebruikmaakt van ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen en heel goed op elkaar afgestemd zijn, voel je jezelf ook onderdeel van die natuur.

Mind

Als je bewust je lijf verzorgt, wat heel belangrijk is in de hectische wereld waarin we leven, kan dat heel ontspannend werken, zeker ook voor je geest. Als je dan ook nog de juiste producten gebruikt die natuurlijk, zuiver en mild zijn, met zachte geuren, dan zorgt dat voor minder stress, meer energie, een heldere geest en een stralend lichaam.

Regelrecht uit de natuur

Bij Feeling Goods vind je pure producten, met natuurlijke en biologische ingrediënten. Alles regelrecht uit de natuur. Ons assortiment is vrij van synthetische conserveermiddelen, geur- en kleurstoffen en schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen of minerale oliën.

Gecertificeerd

95% van ons assortiment is door Eco Control gecertificeerd en valt onder Natural Cosmetics Standards (NCS). Dit betekent dat de producten 100% natuurlijk zijn. Dus geen synthetische toevoegingen. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen die de controlerende instanties hebben opgesteld.

Kwaliteit, duurzaamheid, dierproefvrij

Bij ons gaat het vooral ook om kwaliteit. Alleen kwalitatief hoogstaande producten doen écht iets voor je huid. Ze smeren niet alleen fijn, maar ze verzachten, verzorgen en herstellen de huid op natuurlijke wijze.
De productlijn van Feeling Goods bestaat uit mooie, natuurlijke producten met prachtige, deels gerecyclede verpakkingen. 95% van het assortiment wordt in Nederland gemaakt. Geen lange reistijden, dus milieuvriendelijk, dat vinden we belangrijk? Dat alles sluit aan op onze filosofie: gemaakt met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu.

Wil je meer weten?

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om te weten wat voor producten ze kopen, en wat ze op hun huid smeren.
Wil je een advies voor jouw huidtype of ben je op zoek naar een specifiek natuurlijk verzorgingsproduct? Neem dan contact met ons op. Wij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen.