Onze filosofie – care for yourself

Care for yourself

Even aandacht voor jezelf. Dat is belangrijk. Zo houd je je lichaam en geest in balans in deze hectische wereld. De oude Romeinen wisten dat ook al. Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je gezonder en energieker. Niet voor niets was er een intense badcultuur in de Romeinse tijd. De verzorgingsrituelen – inzepen, inoliën, scrubben – hadden allemaal een meditatief effect en een ontspannende werking. Hun motto was: een gezonde geest in een gezond lichaam.
Feeling Goods wil deze mooie oude wijsheid graag dichter bij jou brengen.
Romeinse badcultuur-Feeling Goods

Huidvriendelijk voor vrouw & man

Onze gecertificeerde, huidvriendelijke verzorgingslijn voor vrouwen én mannen is samengesteld op basis van hoogwaardige biologische en natuurlijke ingrediënten van planten, kruiden en fruit. Onze producten doen écht iets voor je huid. Ze verzorgen, verzachten, herstellen en verwennen je huid. De geuren zijn aangenaam zacht, waardoor je je onderdeel voelt van de natuur.
Veel aandacht hebben we besteed aan hoe onze producten eruit zien. Het gaat tenslotte om gevoelsproducten die je jezelf of een ander cadeau doet.

Body oil in bad-Feeling Goods

Laat je huid stralen

Voor de juiste huidverzorging is niet veel nodig: goed reinigen en de juiste natuurlijke producten gebruiken voor je huid. Daarnaast is het ook belangrijk om je huid van binnenuit te verzorgen door op je voeding te letten, voldoende te bewegen en door mindfull te leven. Dat alles zorgt voor een mooie, gezonde en stralende huid.

 

Fair trade – recyclebaar – dierproefvrij- gecertficeerd

Bij de fabricage van onze producten staat een aantal termen centraal: fair trade,  kwaliteit, duurzaamheid, dierproefvrij en milieu. We vinden het belangrijk dat de producten die we verkopen op een eerlijke manier zijn gemaakt, fair trade, zonder kinderarbeid, met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu. De verpakkingen zijn deels gerecycled en allemaal recyclebaar.  We gebruiken biologisch afbreekbare packflow voor de verzending van onze producten. Bovendien wordt 95% van onze producten in Nederland gemaakt. 
We hebben onze productlijn laten certificeren omdat we graag willen dat onze klanten de garantie hebben (en dat kun je checken bij de keurende instanties ) dat onze producten van natuurlijke oorsprong zijn.

Droge huid - Feeling Goods

Ecocontrol -Feeling Goods.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren