Onze filosofie – care for yourself

Care for yourself

Even aandacht voor jezelf. Zo houd je je lichaam en geest in balans in deze hectische wereld. Ook de Romeinen wisten dat al. Als je goed voor jezelf zorgt, voel je je gezonder en energieker. Niet voor niets was er een intense badcultuur in de Romeinse tijd. De verzorgingsrituelen – inzepen, inoliën, scrubben – hadden allemaal een meditatief effect en een ontspannende werking. Hun motto was: een gezonde geest in een gezond lichaam.
Feeling Goods wil deze mooie oude wijsheid graag dichter bij jou brengen.

Huidvriendelijk voor vrouw & man

Onze gecertificeerde, huidvriendelijke verzorgingslijn voor vrouwen én mannen is samengesteld op basis van hoogwaardige biologische en natuurlijke ingrediënten van planten, kruiden en fruit. Onze producten doen écht iets voor je huid. Ze verzorgen, verzachten, herstellen en verwennen je huid. De geuren zijn aangenaam zacht, waardoor je je onderdeel voelt van de natuur.

Keep it simple, keep it natural

Voor de juiste huidverzorging is niet veel nodig: goed reinigen en de juiste natuurlijke producten gebruiken voor je huid. Daarnaast is het ook belangrijk om je huid van binnenuit te verzorgen door op je voeding te letten, voldoende te bewegen en door mindfull te leven. Dat alles zorgt voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Fair trade – recyclebaar – dierproefvrij

Bij de fabricage van onze producten staat een aantal termen centraal: fair trade,  kwaliteit, duurzaamheid, dierproefvrij en milieu. We vinden het belangrijk dat de producten die we verkopen op een eerlijke manier zijn gemaakt, fair trade, zonder kinderarbeid, met respect voor mens, dier (dierproefvrij) en milieu. De verpakkingen zijn deels gerecycled en allemaal recyclebaar.  We gebruiken biologisch afbreekbare packflow voor de verzending van onze producten. Bovendien wordt 95% van onze producten in Nederland gemaakt.