Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘natuurlijk’?

De cosmetische producten van Feeling Goods zijn samengesteld op basis van plantenoliën en kruidenextracten. De ingrediënten die we gebruiken zijn zo veel mogelijk op biologische basis en 90% van ons assortiment is gecertificeerd door het onafhankelijk instituut Ecocontrol. Onze producten dragen het stempel van Natural Cosmetics. Verder vermijden we schadelijke conserveringsmiddelen, zoals parabenen, siliconen en plastics en gebruiken alleen natuurlijke kleur- en geurstoffen, die afkomstig zijn van planten en etherische oliën.

Worden de producten van Feeling Goods getest?

Al onze producten worden in het laboratorium getest op mensen. De fabrikanten volgen secuur de strenge Europese richtlijnen.

Worden de producten op dieren getest?

Geen van de producten wordt op dieren getest. Onze verzorgingsproducten zijn dus dierproefvrij.

Zitten er ook plastic bolletjes in de scrub?

In veel scrubs zitten hele kleine plastic bolletjes die niet biologisch afbreekbaar zijn en dus achterblijven in het milieu. Uiteindelijk komen ze in de zee terecht waar vissen ze eten. Onze natuurlijke face & body scrub is op basis van mais (GMO-vrij) volledig natuurlijk samengesteld. Onder andere extracten van de goudsbloem en de roos zijn aan de mais toegevoegd. Alle ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu.

Zijn de producten van Feeling Goods ook geschikt voor mensen met een allergie?

Alle producten van Feeling Goods zijn normaal gesproken ook voor mensen met een gevoelige huid goed te verdragen.
Er zijn veel soorten allergie en allergenen, en of iemand allergisch op een stof reageert, is erg individueel. Op de etiketten van de producten kun je lezen welke ingrediënten het product bevat. Als er onverhoopt een allergische reactie optreedt, dan raden we je aan het product niet meer te gebruiken. Eventueel kan je huisarts een allergietest bij je afnemen.