• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Veelgestelde vragen
Feeling Goods / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De meeste producten van Feeling Goods zijn handgemaakt. Wat betekent dat?

Producten noemt men handgemaakt als ze op traditionele wijze zijn gemaakt. De handgemaakte producten van Feeling Goods worden met liefde en zorg gemaakt in Nederland, Frankrijk en Marokko. Kwaliteit en vakmanschap staan bij de fabrikanten voorop.

Wat betekent ‘natuurlijk’?

De cosmetische producten van Feeling Goods zijn samengesteld op basis van plantenoliën en kruidenextracten. De ingrediënten die we gebruiken zijn zo veel mogelijk op biologische basis en 90% van ons assortiment is gecertificeerd door het onafhankelijk instituut Ecocontrol. Onze producten dragen het stempel van Natural Cosmetics. Verder vermijden we schadelijke conserveringsmiddelen, zoals parabenen, siliconen en plastics en gebruiken alleen natuurlijke kleur- en geurstoffen, die afkomstig zijn van planten en etherische oliën.

Worden de producten van Feeling Goods getest?

Al onze producten worden in het laboratorium getest op mensen. De fabrikanten volgen secuur de strenge Europese richtlijnen.

Worden de producten op dieren getest?

Geen van de producten wordt op dieren getest. Onze verzorgingsproducten zijn dus dierproefvrij.

Dierproefvrij-Feeling Goods

Zitten er ook plastic bolletjes in de scrub?

In veel scrubs zitten hele kleine plastic bolletjes die niet biologisch afbreekbaar zijn en dus achterblijven in het milieu. Uiteindelijk komen ze in de zee terecht waar vissen ze eten. Onze scrub ‘Petipo de Patapo‘ is op basis van mais (GMO-vrij) volledig natuurlijk samengesteld. Onder andere extracten van de goudsbloem en de roos zijn aan de mais toegevoegd. Alle ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu.

 

Veelgestelde vragen | Feeling Goods

Zijn de producten van Feeling Goods ook geschikt voor mensen met een allergie?

Alle producten van Feeling Goods zijn normaal gesproken ook voor mensen met een gevoelige huid goed te verdragen.
Er zijn veel soorten allergie en allergenen, en of iemand allergisch op een stof reageert, is erg individueel. Op de etiketten van de producten kun je lezen welke ingrediënten het product bevat. Als er onverhoopt een allergische reactie optreedt, dan raden we je aan het product niet meer te gebruiken. Eventueel kan je huisarts een allergietest bij je afnemen.

Kun je met de zeep van Feeling Goods ook je gezicht wassen?

Onze biologische zepen zijn speciaal geschikt voor het lichaam en de handen. Als je je gezicht met zeep wast, kan je huid daarna droog aanvoelen. Om je gezicht te wassen is het beter om een reinigingsmilk  of reinigingsgel  te gebruiken. Gebruik daarna altijd een verzorgende dag- of nachtcrème.

 

nl_NLDutch
nl_NLDutch