Bescherm je huid voor je gaat zonnen

De zomer is volop aan de gang.  Lees hoe je je gezicht én lichaam kunt voorbereiden op de zon én kunt beschermen tegen de zon! Lees hier welke natuurlijke huidverzorgingsproducten en natuurlijke gezichtsverzorging wij daarvoor gebruiken.

Natuurlijke scrub voordat je gaat zonnen

Ga je op vakantie? Dan is het aan te raden om voordat je de zon in gaat, je huid van je gezicht én lichaam eens even goed te scrubben met een natuurlijke scrub. Zo verwijder je niet alleen alle dode huidcellen maar je wordt sneller en egaler bruin én je bruine kleur blijft langer zitten. En naast dat het gezond is om je huid eens in de zoveel tijd te ontdoen van dode huidcellen, is het natuurlijk ook heerlijk ontspannend. Wij gebruiken hiervoor een natuurlijke face & body scrub die geschikt is voor gezicht én lichaam. Zo kun je deze scrub ook gemakkelijk meenemen in je koffer.

Zonbescherming

Het is heel belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de schadelijke uv-stralen van de zon. Dat doe je door je huid in te smeren met een goeie zonnebrandmilk met een factor 15 of 20. De factor staat voor de tijd die je in de zon kunt zitten zonder dat je verbrand. Met een factor twintig is dat ongeveer twintig keer zo lang als wanneer je geen sunmilk zou gebruiken. Let wel op dat als je gaat zwemmen of douchen dat je je dan weer even opnieuw insmeert. Zoek je een natuurlijke sunmilk? Kijk dan eens in onze webshop.

Meer weten over natuurlijke verzorgingsproducten?

Wil je meer weten over de natuurlijke huidverzorgingsproducten voor lichaam of gezicht van Feeling Goods? Neem dan eens een kijkje in de webshop en ervaar zelf wat natuurlijke verzorgingsproducten voor je kunnen betekenen.