Natuurlijk gezichtsmasker

Naast alle dagelijkse huidverzorgingsproducten die we gebruiken, is het ook heerlijk om af en toe je huid eens wat extra’s te geven met een heerlijk natuurlijk gezichtsmasker. Helaas zitten in veel gezichtsmaskers ingrediënten die eigenlijk helemaal niet zo goed zijn voor onze huid. Vooral gezichtsmaskers die je in de reguliere supermarkten of drogisterijen vindt, bevatten vaak synthetische toevoegingen. Parabenen kun je bijvoorbeeld beter vermijden.

Soorten gezichtsmaskers

Er zijn maskers voor een wat vettere huid, die vaak ook een reinigende functie hebben. Ook zijn er gezichtsmaskers voor de wat drogere of rijpere huid, die je huid extra voeding geven. Zo’n voedend masker maakt je huid heel zacht en soepel. Een reinigend masker verwijdert ook meteen alle afvalstoffen van de huid. Het stimuleert ook je doorbloeding. Je huid ziet er dan weer fris en blozend uit.

Zuiverend masker

In het assortiment van Feeling Goods vind je voor de normale tot wat vettere huid een zuiverend masker met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Dit masker is samengesteld van klei, manukaolie, lavendel en theeplantolie.
Door de klei sluit de huid tijdelijk af en stimuleert de doorbloeding. Hierdoor ontstaat een roodheid van de huid, die na verloop van tijd weer verdwijnt. Het natuurlijke kleimasker heeft een licht scrubeffect en reinigt de huid tot in de poriën.
Natuurllijk kleimasker - exfoliërend | Feeling Goods

Voedend masker

Ons natuurlijke sleep over gezichtsmasker voor de wat rijpere of drogere huid is een voedend masker. Dat zorgt ervoor dat je vermoeide en vochtarme huid een boost krijgt. Je huid krijgt weer meer veerkracht en je ziet er vitaler uit. Door de specifieke biologische oliën en kruiden zoals macadamia-, amandel-, jojoba- en rosehipolie en teunisbloem voelt je huid weer zijdezacht aan.

Natuurlijk gezichtsmasker - sleep over | Feeling Goods

Gebruik van natuurlijk gezichtsmasker

Dit natuurlijke en voedende natuurlijke gezichtsmasker is op twee manieren te gebruiken. Je kunt het aanbrengen op je huid en 20 minuten laten inwerken, maar je kunt het masker ook aanbrengen voor het slapen gaan. Doordat het gezichtsmasker alleen natuurlijke ingrediënten bevat, kan het geen kwaad om gewoon met het masker te gaan slapen. Het mooiste ervan is dat je het masker de ochtend erna er niet af hoeft af te spoelen. De volgende ochtend is het masker namelijk geheel in de huid opgenomen.

Bescherm je huid

Het is heel belangrijk om je huid goed te beschermen. Met name de huid van ons gezicht krijgt veel te verduren met alle veranderingen in warmte, kou, regen, sneeuw en zon. Door je huid dagelijks goed te reinigen en te verzorgen met natuurlijke gezichtsverzorging zal je huid er beter uit gaan zien. Aan de huid van je gezicht zien anderen direct af of je je lekker voelt en of je er gezond uitziet. Neem daarom een weloverwogen beslissing bij het kiezen van de juiste producten voor je huid. Onthoud daarbij dat natuurlijke gezichtsproducten, zoals het natuurlijke gezichtsmasker van Feeling Goods, veel beter voor je huid zijn dan producten met synthetische toevoegingen. Dit soort ingrediënten kunnen je huid beschadigen, uitdrogen of allergische reacties uitlokken.

Meer van Feeling Goods

Ben je benieuwd naar de andere gezichtsverzorgingsproducten van Feeling Goods? Neem dan een kijkje tussen al onze producten voor een natuurlijke gezichtsverzorging. Maak je huid weer mooier, gezonder, vitaler en veerkrachtiger.

Bewaren