Natuurlijke huidverzorgingsmerk

Heb jij een huid die speciale verzorging nodig heeft? Dan is het natuurlijke huidverzorgingsmerk Feeling Goods daarvoor perfect. Ons assortiment bestaat volledig uit natuurlijke producten, waarbij we dier, mens en de natuur respecteren. Daarnaast is 95% van onze producten gecertificeerd met het Natural Cosmetics keurmerk, dat wordt uitgegeven door het onafhankelijke instituut EcoControl. Ideaal voor de huid die wat extra verzorging nodig heeft.

Feeling Goods

Onze producten zijn stuk voor stuk natuurlijk, proefdiervrij, fair trade en gemaakt met respect voor dier, mens en de natuur. Maar naast onze natuurlijke huidverzorgingsmerken hebben wij jou nog veel meer te bieden:

  • bij ons maak je gebruik van betrouwbare betalingswijzen;
  • gratis verzending vanaf € 55,-;
  • natuurlijke en biologische ingrediënten;
  • en veel producten hebben het Natural Cosmetics keurmerk.

Ons assortiment

In onze webshop hebben wij een uitgebreid aanbod aan natuurlijke producten. Hierbij kun je denken aan gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, maar ook aan onze vegan face & body scrub. Deze prijswinnende scrub is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht en heeft een fijne korrel. Hierdoor voelt jouw huid na gebruik fris en zacht aan. Je kunt deze scrub alleen bij Feeling Goods bestellen, dus neem snel een kijkje in onze webshop!

Bestel vandaag nog online

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze natuurlijke huidverzorgingsmerken? Neem dan hier een kijkje in onze webshop. Je kunt de producten eenvoudig bestellen en bij jou thuis of bij een ander laten bezorgen. Wij streven ernaar om de producten binnen 2 à 3 dagen te kunnen leveren. Heb je nog vragen over één van de producten of over het bestelproces? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij helpen je graag verder!