Natuurlijke gezichtsverzorging van Feeling Goods

Heb jij een huid die speciale verzorging nodig heeft? Dan is de natuurlijke gezichtsverzorging van Feeling Goods daarvoor perfect. Ons assortiment bestaat volledig uit natuurlijke producten, waarbij we dier, mens en de natuur respecteren. Daarnaast is 95% van onze producten gecertificeerd met het Natural Cosmetics keurmerk, dat wordt uitgegeven door het onafhankelijke instituut EcoControl. Daarom dus ideaal voor de huid die wat extra verzorging nodig heeft.

Onze gezichtsverzorgingsproducten

Bij Feeling Goods vinden we het belangrijk dat je natuurvriendelijke verzorgingsproducten kunt aanschaffen zonder dat je daarbij hoeft in te leveren op kwaliteit. Al onze producten zijn daarom niet alleen gemaakt met respect voor mens, dier en de natuur, ze zijn ook nog eens prettig in gebruik en leveren een positieve bijdrage aan jouw persoonlijke verzorging.

In onze gezichtsverzorgingslijn hebben we dan ook diverse producten voor elk huidtype beschikbaar. Hierbij kun je denken aan een natuurlijke dag- en nachtcrème, sensitive gezichtscrème of een recovercrème. Daarnaast hebben we ook andere verzorgende producten voor het gezicht, zoals reinigingsproducten en diverse maskers. Je kunt voortaan dus al jouw verzorgende gezichtsproducten bestellen bij Feeling Goods.

Jouw voordelen bij Feeling Goods

Onze producten zijn stuk voor stuk natuurlijk, proefdiervrij, fair trade en gemaakt met respect voor dier, mens en de natuur. Maar naast onze natuurlijke gezichtsverzorging hebben wij jou nog veel meer te bieden: gratis verzending vanaf 55 euro,  betrouwbare betalingswijzen, natuurlijke en biologische ingrediënten, en veel producten hebben het Natural Cosmetics keurmerk. Genoeg redenen om voor Feeling Goods te kiezen.

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze natuurlijke gezichtsverzorging of andere natuurlijke producten? Dan kun je direct naar de webshop om jouw bestelling te plaatsen. Over het algemeen duurt het 2 à 3 dagen voordat de producten bij je thuisbezorgd worden. Heb je een bestelling van € 55 of meer? Dan is de verzending gratis! Heb je nog vragen over een van onze producten of over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.