Natuurlijke olie: wat is het geheim?

Wist je dat je veel beautykwalen simpel kunt oplossen door het gebruik van natuurlijke olie? Olie is een multifunctioneel verzorgingsproduct voor de huid van je gezicht en lichaam. Nu vraag je je misschien af of olie je huid niet vet maakt, want olie is immers erg vet van zichzelf en je wilt allesbehalve een vettige huid. Olie lijkt misschien vet maar is dat eigenlijk helemaal niet als je die op je huid aanbrengt. Een natuurlijke olie heeft juist de werking dat zij je huid weer in balans brengt.

Natuurlijke olie voor je gezicht

Natuurlijke oliën doen wonderen voor je (onzuivere) huid. Je huid wordt gezuiverd en tegelijkertijd brengt een natuurlijke olie het vetgehalte van je huid in balans. Olie heeft als geen ander het vermogen om diep in de huid door te dringen en zo je huid te herstellen, te voeden en te verzorgen. Let op: een paar druppels zijn al genoeg voor je hele gezicht. Wanneer je een tijdje een natuurlijke olie gebruikt zul je merken dat je huid zich herstelt. Natuurlijke oliën zitten namelijk vol met antioxidanten en vitaminen.

Bedenk maar eens: olie is van nature al aanwezig in de huid. Dus door gebruik te maken van een natuurlijke olie blijft je huid ook nog talg produceren en verstoor je dus niets. Dat klinkt heel logisch toch?

Multifunctionaliteit van olie

Naast het feit dat olie een van de meest natuurlijke verzorgingsproducten voor je gezicht is, is het ook een wondermiddel voor je lichaamshuid én je haar. Onze natuurlijke body oil is bijvoorbeeld heerlijk voor de lichaamsverzorging en helpt tegen een droge huid.

Natuurlijke olie van Feeling Goods

Het is misschien een raar idee om over te stappen op een natuurlijke olie als je gewend bent om een verzorgingsproduct zoals dagcrème, te gebruiken. Maar misschien is het toch goed om het eens te proberen en te bedenken welke voordelen een natuurlijke olie heeft en hoe multifunctioneel het product is! Het vochtpeil van je huid wordt op een natuurlijke manier in evenwicht gehouden en je poriën verstoppen niet. Ook wordt olie snel en diep opgenomen in de huid en olie zit zit boordevol vitaminen en antioxidanten. Kijk in onze webshop en ervaar het zelf!

Bewaren

Bewaren