• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Natuurlijke oliën
Feeling Goods / Natuurlijke oliën

Natuurlijke oliën

Wil jij graag aan het einde van een hectisch dag totale ontspanning beleven? Maak dan gebruik van onze natuurlijke oliën. Als je bewust baadt of doucht en je lichaam verzorgt, bevrijd je je voor een moment van de hectiek van de dag en kunnen lichaam en geest zich ontspannen. Wij denken dat voor het perfecte effect producten nodig zijn die zuiver en zacht zijn, en die je het gevoel geven deel van de natuur te worden. Daarom bieden wij jou de bijzondere lichaamsolie van 14 verschillende koudgeperste oliën en onze biologische arganolie aan als totale ontspanning na een heerlijke douche.

Onze producten

In onze webshop hebben wij een uitgebreid aanbod aan natuurlijke producten. Hierbij kun je denken aan gezichts-, haar- en lichaamsverzorgingsproducten, maar ook aan cadeausets of onze beroemde Petipo de Patapo scrub. Deze prijswinnende scrub is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht en heeft een fijne korrel. Hierdoor voelt jouw huid na gebruik fris en zacht aan.

Daarnaast is 90% van onze producten gecertificeerd met het Natural Cosmetics keurmerk, dat wordt uitgegeven door het onafhankelijke intitutuut EcoControl. Bekijk vandaag nog de webshop voor ons uitgebreide assortiment.

Over FeelingGoods

Onze producten zijn stuk voor stuk natuurlijk, proefdiervrij, fair trade en gemaakt met respect voor dier, mens en de natuur. Maar naast onze natuurlijke oliën hebben wij jou nog veel meer te bieden:

  • Bij ons maak je gebruik van betrouwbare betalingswijzen;
  • Gratis verzending vanaf € 55,-
  • Handgemaakte en herbruikbare cadeaudozen;
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten;
  • En veel producten hebben het Natural Cosmetics keurmerk.

Geïnteresseerd? Bestel vandaag nog online!

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze natuurlijke oliën of andere natuurlijke producten? Neem dan hier een kijkje in onze webshop. Heb je nog vragen over één van de producten of over het bestelproces? Neem dan vandaag nog contact met ons op door de button onderaan deze pagina te gebruiken. Wij helpen je graag verder!

nl_NLDutch
nl_NLDutch