Natuurlijke scrub voor lichaam en gezicht

Wil jij graag aan het einde van een hectisch dag totale ontspanning beleven? Maak dan gebruik van onze natuurlijke scrub voor lichaam en gezicht. Als je bewust baadt of doucht en je lichaam verzorgt, bevrijd je je voor een moment van de hectiek van de dag en kunnen lichaam en geest zich ontspannen. Wij denken dat voor het perfecte effect producten nodig zijn die zuiver en zacht zijn, en die je het gevoel geven deel van de natuur te worden.

Feeling Goods

Ons assortiment bestaat volledig uit natuurlijke producten, waarbij we dier, mens en de natuur respecteren. Daarnaast is 90% van onze producten gecertificeerd met het Natural Cosmetics keurmerk, dat wordt uitgegeven door het onafhankelijke instituut EcoControl Maar naast onze natuurlijke scrub voor lichaam en gezicht hebben wij jouw nog veel meer te bieden:

  • natuurlijke en biologische ingrediënten;
  • bij ons maak je gebruik van betrouwbare betalingswijzen;
  • gratis verzending vanaf € 55,-;
  • en veel producten hebben het Natural Cosmetics keurmerk.

Ons assortiment

In onze webshop hebben wij een uitgebreid aanbod aan natuurlijke producten. Hierbij kun je denken aan gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten, maar ook aan onze face & body scrub. Deze prijswinnende scrub is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht en heeft een fijne korrel. Hierdoor voelt jouw huid na gebruik fris en zacht aan. Je kunt deze scrub alleen bij Feeling Goods bestellen, dus neem snel een kijkje in onze webshop!

Bestel vandaag nog online

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze natuurlijke scrub voor lichaam en gezicht? Neem dan een kijkje in onze webshop. Je kunt de producten eenvoudig bestellen en bij jou thuis of bij een ander laten bezorgen. Wij streven ernaar om de producten binnen 2 à 3 dagen te kunnen leveren. Heb je nog vragen over één van de producten of over het bestelproces? Neem dan vandaag nog contact met ons op door de button onderaan deze pagina te gebruiken. Wij helpen je graag verder!