Wil je de producten van Feeling Goods in je winkel verkopen? Neem dan contact met ons op

Feeling Goods levert haar natuurlijke verzorgingsproducten ook aan winkels.

Hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten

De natuurlijke verzorgingsproducten van Feeling Goods worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, zuivere en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Zo veel mogelijk op basis van biologische teelt. De subtiele, zachte geuren komen van extracten van etherische oliën van planten, kruiden en fruit.
Deze producten van de hoogste kwaliteit zijn heel mooi op elkaar afgestemd en worden goed door de huid opgenomen. Ze geven je een echte wellnesbeleving.

Keep it simple, keep it natural

Ons assortiment van natuurlijke en biologische verzorgingsproducten is wellicht niet zo enorm uitgebreid als je misschien gewend bent bij andere schoonheidsmerken. Dat komt omdat we de filosofie aanhangen: ‘Keep it natural, keep it simple’.

Dat betekent dat je de verzorgingsproducten op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Onze body & handbalsem bijvoorbeeld, is een heerlijke rijke balsem voor je lichaam en je kunt de balsem ook gebruiken voor een lichaamsmassage. We hebben ook een dag- & nachtcrème ineen voor diegenen die liever niet zoveel potjes in de badkamer heeft staan en geen moeilijke huid heeft.

Deze filosofie van eenvoud, natuurlijk en basic betekent ook dat je niet veel nodig hebt om je lichaam en je gezicht goed te verzorgen. Je kunt de verschillende producten multifunctioneel inzetten en hiermee toch niet afdoen aan de kwaliteit of werking ervan.

Gecertificeerde natuurcosmetica

Feeling Goods laat graag zien dat haar producten daadwerkelijk van natuurlijke oorsprong zijn. Daarom hebben we onze producten laten controleren door Eco Control, een Duitse instantie die de producten keurt en bekijkt of alle gebruikte ingrediënten wel natuurzuiver zijn. 95% van ons assortiment is gecertificeerd.

Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent geraakt in onze mooie producten en meer informatie wilt, neem dan contact met ons op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren