• Gratis verzending vanaf een bestelling van € 55,-
  • Natuurlijke en biologische ingrediënten
  • Dierproefvrij, fairtrade, duurzaam
  • Met respect voor mens, dier en milieu
Retail – Salons
Feeling Goods / Retail – Salons

Retail – Salons

FeelingGoods levert het eigen merk FeelingGoods ook aan schoonheidsspecialisten en winkels.
Retail - schoonheidsspecialist - FeelingGoods

Hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten

De natuurlijke verzorgingsproducten van FeelingGoods worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, zuivere en hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Zo veel mogelijk op basis van biologische teelt. De subtiele, zachte geuren komen van extracten van etherische oliën van planten, kruiden en fruit.
De producten van de hoogste kwaliteit, zijn heel mooi op elkaar afgestemd en worden goed door de huid opgenomen. Ze geven je een echte wellnesbeleving.

Keep it simple, keep it natural

Ons assortiment van natuurlijke en biologische verzorgingsproducten is wellicht niet zo enorm uitgebreid als je misschien gewend bent bij andere schoonheidsmerken. Dat komt omdat we de filosofie aanhangen: ‘Keep it natural, keep it simple’.

Dat betekent dat je de verzorgingsproducten op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Dat geldt voor zowel de consument thuis, als in de salon.
Onze sheaboter kruidenbalsem bijvoorbeeld, is een heerlijke rijke balsem voor je lichaam, maar je kunt er ook een geweldig gezichts- of handmasker mee maken of de balsem gebruiken voor lichaamsmassage. En het bloesemwater van biologisch geteelde rozen, dat voor een gevoelige huid een super reinigingsproduct is, is ook heel fijn om het gezicht of lichaam op een warme dag mee te sprayen.
Zo hebben we ook een dag- en nachtcrème ineen voor diegenen die liever niet zoveel potjes in de badkamer heeft staan en geen moeilijke huid heeft.

Deze filosofie van eenvoud, natuurlijk en basic betekent ook dat je niet veel nodig hebt om je klant blij te maken. Je kunt de verschillende producten multifunctioneel inzetten in je behandelingen en hiermee toch niet afdoen aan de kwaliteit of werking ervan.

Gecertificeerde natuurcosmetica

FeelingGoods laat graag zien dat haar producten daadwerkelijk van natuurlijke oorsprong zijn. Daarom hebben we onze producten laten controleren door Eco Control, een Duitse instantie die de producten keurt en bekijkt of alle gebruikte ingrediënten wel natuurzuiver zijn. 95% van ons assortiment is gecertificeerd.

Laagdrempelig

Een belangrijke reden om voor Feeling Goods te kiezen, naast de keuze voor de kwaliteit van onze producten, is dat de schoonheidsspecialist geen dure trainingen of enorme starterspakketten hoeft af te nemen. Wij hanteren alleen een minimumafname per product en dat geldt ook voor de grotere salonverpakkingen. Zo kan ook een beginnend schoonheidsspecialist een mooi assortiment aanschaffen zonder heel diep in de buidel te hoeven tasten.

Meer informatie

Als je geïnteresseerd bent geraakt in onze mooie producten en meer informatie wilt, neem dan contact op via de mail: info@feelinggoods.nl

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

nl_NLDutch
nl_NLDutch