Reken af met een onzuivere huid

Als je een onzuivere huid hebt kan dat veel oorzaken hebben. Dit kan komen van het niet goed reinigen van de huid, maar ook door het reinigen van de huid met de verkeerde huidverzorgingsproducten.
Het is zelfs zo dat veel huidverzorgingsproducten meer kwaad dan goed doen. Dat komt omdat de producten van reguliere merken meestal bomvol synthetische bestanddelen zoals geur- en kleurstoffen en parabenen die ervoor zorgen dat de conditie van jouw huid zich niet zal verbeteren. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Andere veroorzakers van een onzuivere huid

Soms zijn er andere factoren die een rol spelen bij het ontstaan van een onzuivere huid. Voorbeelden van factoren die van invloed zijn op de conditie van je huid zijn:

  • Een tekort aan bepaalde voedingsstoffen (bijvoorbeeld door een bepaald dieet);
  • Een allergie of intolerantie voor bepaalde voeding;
  • Ongezonde voeding zoals koffie, alcohol, vet eten of producten met veel kunstmatige toevoegingen;
  • Stress: als gevolg van een hoge cortisolproductie kunnen je hormonen uit balans raken waardoor je huid onrustig kan worden.

Ook medicijngebruik – en dan met name hormoonpreparaten – kunnen zorgen voor een onzuivere en/of geïrriteerde huid.

Natuurlijke huidverzorgingsmerken

Naast een gezond voedingspatroon met de juiste voedingstoffen is het dus belangrijk – wanneer je een zuivere huid wilt – om gebruik te maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Een voorbeeld van een volledig natuurlijk huidverzorgingsmerk is Feeling Goods.

Onze producten worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde zuivere en natuurlijke ingrediënten. Wij proberen onze producten samen te stellen zo veel mogelijk op basis van biologische teelt.

Natuurlijke huidverzorgingsproducten

Het is dus belangrijk om het beste van twee werelden samen te voegen: je lichaam van binnenuit te verzorgen door de juiste voedingsstoffen te gebruiken en door gebruik te maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten. Bekijk in de webshop ons assortiment aan natuurlijke huidverzorgingsproducten voor gezicht en lichaam en ervaar zelf het verschil!